Telephelyek

Az OPAL Zrt. Magyarország több megyéjében van jelen tartályparkjaival: Celldömölkön, Pétfürdőn, Vámosgyörkön, Százhalombattán és Tiszaújvárosban tárol tartályaiban kőolajat és üzemanyagot, melyek jelentős része az ország biztonsági készletének részét képezi.

Az OPAL Zrt. telepein a legmodernebb technikákat alkalmazza, és teret biztosít a folyamatos fejlesztéseknek.

Az OPAL Zrt. különös figyelmet fordít a termékek tárolásának, a tároló telepeknek, a telepeken dolgozók és a környezetében élők biztonságára. Ennek érdekében, az elmúlt években kifejlesztette és megvalósította a Magyarországon még egyedülállónak tekinthető önműködő tűzvédelmi rendszerét, mellyel a 2009-es évet bezáróan az összes üzemanyag tároló telepét felszerelte. A rendszer a tűz észlelésétől számított 2 percen belül automatikusan, nagy erőkkel – vízzel és habbal – megkezdi az oltást és a környező tartályok hűtését. Ezzel elősegítve és biztosítva a nagyobb oltási hatékonyságot, valamint a helyszínre érkező tűzoltók munkáját.

Az OPAL Zrt. a telepein térfigyelő kamerarendszert, periméter védelmet, beléptető rendszert, azaz olyan magas színvonalú személy- és vagyonvédelmi technológiát alkalmaz, amellyel a behatolási kísérlet a lehető leghamarabb jelzésre kerül, ezzel is segítve az élőerős fegyveres őrző-védők munkáját, a telepek biztonságát.

Az OPAL Zrt. a legmagasabb szinten betartja és betartatja a Minőség- és Környezet irányítási, munkavédelmi, munkahelyi egészség-, és tűzvédelmi előírásokat. A legmodernebb berendezésekkel, mint pl. automata laborműszerek alkalmazásával biztosítja a tárolt termékek minőségének megóvását. Figyelőkutakkal állandóan ellenőrzi a felszín alatti vizek minőségét, ami a lakosság ivóvízellátásának és életterének további biztonságát szolgálja.

A magas színvonalú technológia alkalmazása mellett elengedhetetlen feltétel a szakképzett munkaerő. Az OPAL Zrt. a korszerű eszközök és berendezések mellett, olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkaerőt tudhat magáénak, akik mind a szakma, mind a szakértelem elkötelezettei. Az OPAL Zrt. odafigyelve a legnagyobb képzettségi szintre, minden munkatársa részére folyamatosan biztosítja a szakszerű oktatást, vizsgáztatást, a színvonalas munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Az OPAL Zrt. kiemelt figyelmet fordít a karbantartási munkák szakszerű és precíz elvégzésére, ami elengedhetetlen a telepek műszaki-technikai színvonalának állandó és magas szinten tartásához. Ezen tevékenységet a legmagasabb szakmai tapasztalattal rendelkező, minősített, állandóan kontrollált alvállalkozók bevonásával végzi.

Celldömölk
Celldömölk, cím: 9511 Kemenesmihályfa, Nemesdömölki út (hrsz:1901)
Telepvezető: Perge István
(+36 30) 9080 698
Tiszaújváros
MOL Tiszaújvárosi Telep
Vámosgyörk
3291 Vámosgyörk, Kossuth tanya 1.
Telepvezető: Nyers Imre
(+36 70) 9344 790
Százhalombatta
MOL Dunai – Finomító – Százhalombatta
Pétfürdő
8105 Pétfürdő, Cseri út 21.
Telepvezető: Szántó Ferenc
Telepvezető helyettes: Riepl Tibor
(+36 70) 9531 031