Szervezeti felépítés

Vezérigazgató

Brjeska Gábor Péter

Okleveles építészmérnök, vezető tervezői és felelős műszaki vezetői jogosultsággal rendelkezik. Szakmai tevékenysége során több ipari és kereskedelmi létesítmény tervezésében, építésének lebonyolításában vett részt.

2011-ben csatlakozott az OPAL Zrt.-hez. Kezdetben a Társaság beruházói feladatait látta el, majd műszaki igazgatóként a teljes műszaki terület vezetéséért felelt.

Vezérigazgatói teendői mellett, továbbra is közvetlenül irányítja a Társaság műszaki és IT területét.

Munkáját közvetlenül segíti:

Vezérigazgató-helyettes

Spák Zsuzsanna

Okleveles közgazdász, tapasztalatát külföldi nagyvállalatoknál szerezte.

2008-ban csatlakozott az OPAL Zrt.-hez, kezdetben pénzügyi, majd vállalatirányítási területen dolgozott, valamint megbízottként részt vett a tulajdonos MSZKSZ munkájában is.

Vezérigazgató-helyettesként a Társaság operatív tevékenységének irányításáért, ezen belül kiemelten a jogi-, és személyügyi területért, a testületi-, anya-, és leányvállalati folyamatokért felel.

Gazdasági igazgató

Antal Szabolcs

Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és megszerezte a Durham University üzleti másoddiplomáját is. Több mint 16 éves olaj- és gázipari tapasztalattal rendelkezik, korábban a MOL-Csoporton belül töltött be gazdasági vezetői pozíciókat.

2011. év elején csatlakozott az OPAL Zrt.-hez, és a gazdasági terület vezetését vette át. A Társaság gazdasági igazgatójaként felel a pénzügyi-számviteli szolgáltatások nyújtásáért is.