Szervezeti felépítés

Megbízott vezető

dr. Bártfai Béla Attila

A tulajdonos MSZKSZ vezérigazgatója, aki 2015.07.01-én vette át az OPAL Zrt.-nél ezt a pozíciót. Több, mint húsz éves közigazgatási vezetői tapasztalattal, valamint több éves cégvezetői gyakorlattal rendelkezik.

Munkáját közvetlenül segíti:

Műszaki igazgató

Brjeska Gábor Péter

2011-ben csatlakozott az OPAL Zrt.-hez, és azóta vezeti a társaság beruházási részlegét. Okleveles építészmérnök, diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte. Vezető tervezői és felelős műszaki vezetői jogosultsággal rendelkezik. Szakmai tevékenysége során több ipari és kereskedelmi létesítmény tervezésében, építésének lebonyolításában vett részt. Szakmai elismerései: Pro Architektúra díj a T-Com Irodaház tervezéséért, ICOMOS díj egy Jókai utcai irodaház műemléki helyreállításáért. 2012-től fő feladatként a társaság kapacitásbővítéssel kapcsolatos beruházói feladatait látja el. Tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezik.

Gazdasági igazgató

Antal Szabolcs

2011. év elején csatlakozott az OPAL Zrt.-hez, és a gazdasági terület vezetését vette át. 2016.01.01-től az OPAL Zrt. gazdasági igazgatója, valamint az MSZKSZ gazdasági vezetője is. Több mint 16 éves olaj- és gázipari tapasztalattal rendelkezik, korábban a MOL-Csoporton belül töltött be gazdasági vezetői pozíciókat. Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, és megszerezte a Durham University üzleti másoddiplomáját is. Tárgyalóképes szakmai angol nyelvtudással rendelkezik.